Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar

Veelgestelde vragen

CORONA-GARANTIE: Mochten onze voetbalkampen en trainingen vanwege de geldende coronamaatregelen niet door kunnen gaan, dan heeft u de mogelijkheid om voor een alternatieve datum te kiezen óf uw bijdrage terug te krijgen. Voetbalschool Grensland biedt daarmee 100% zekerheid.

Onze kampen vinden plaats tijdens de schoolvakanties. In de carnavals-, mei-, zomer- en herfstvakantie outdoor op de velden van de amateurverenigingen waar we mee samenwerken. Alle data en locaties vindt u hier.

Nee, de deelnemers worden ‘s morgens gebracht en ‘s middags weer opgehaald.

De belangrijkste voorwaarde is plezier in het voetballen.

Trainingskleding, voetbalschoenen, een regenjas en een extra setje kleding voor als  het regenachtig is, een petje en zonnebrandcrème voor als het erg warm is en – indien noodzakelijk – benodigde medicijnen.

Het trainiersteam bestaat uit trainers van de jeugdopleiding van Duitse Bundesligaclubs en Nederlandse profclubs, selectietrainers van de Duitse voetbalbond en voormalig profvoetballers. Een overzicht van onze trainers vindt u hier. Al onze trainers zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn ervaren in de omgang met kinderen.

Een trainingsgroep bestaat uit maximaal 14 deelnemers (plus keepers). De deelnemers worden op basis van leeftijd ingedeeld.

Op de eerste kampdag moeten alle deelnemers al om 9.30 uur aanwezig zijn, zodat de aanwezigheidslijst gecontroleerd kan worden en de T-shirts etc. kunnen worden uitgedeeld. De training begint elke dag om 10 uur. De kinderen blijven gedurende de hele week in dezelfde groep. Elk dagdeel hebben zij echter een andere trainer, zodat een zo groot mogelijke variatie aan trainingsinhoud aangeboden wordt. De eerste training duurt ongeveer tot 12.30 uur. Vervolgens is er een begeleide lunchpauze en begint de volgende training weer om 13.30 uur. Om 15.30 uur is de dag dan ten einde. Op de laatste dag wordt de voetbalweek na de lunchpauze afgesloten met een toernooi.

De deelnemende kinderen krijgen elke dag een warm sportlunch (bijvoorbeeld pasta met saus en salade, kip met aardappels en groente, enz.) en er is de hele dag vers fruit beschikbaar. Op de laatste dag krijgen de kinderen lekkere hamburgers die ze zelf mogen beleggen. De kinderen kunnen hun eigen drinkfles, die ze aan het begin van de week hebben gekregen, ten allen tijde navullen. Naast water wordt lekkere sportdrank in allerlei smaakjes aangeboden (met weinig calorieën en weinig suiker).

Zeker weten! Bij al onze voetbalkampen bieden we ook keeperstraining aan die door speciale keeperstrainers wordt gegeven. Alle keepers krijgen specifieke keeperstraining en doen daarnaast met de normale groepstrainingen mee.

Onder ‘Inschrijven’ kunt u het online formulier invullen. Hiermee kunt u uw kind direct aanmelden. U kunt dat ook meteen hier doen.

Als beide kinderen ongeveer even oud zijn is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem. Geef dit even aan bij de aanmelding onder ‘gegevens van de deelnemer’.

Dan is er ergens een foutje ingeslopen. Neemt u alstublieft contact met ons op via contact@voetbalschool-grensland.nl, zodat we u de deelnamebevestiging alsnog toe kunnen sturen.

Nee, we zorgen bij de start van het voetbalkamp voor voldoende shirts in alle kledingmaten.

Dan wensen we uw kind allereerst van harte beterschap! U hebt de mogelijkheid om om te boeken naar een ander trainingskamp of u krijgt uw deelnemersbijdrage terug. Neem contact met ons op via contact@voetbalschool-grensland.nl en vermeld daarbij voor welk alternatief voetbalkamp u uw kind aan wilt melden.

Ook dat kan gebeuren. Gewijzigde vakantieplannen of andere omstandigheden kunnen ervoor zorgen, dat uw kind toch niet aan het voetbalkamp mee kan doen. U heeft tot 4 weken voor de start van het voetbalkamp de mogelijkheid om uw kind kosteloos om te boeken naar een van de andere kampen of om de aanmelding – eveneens kosteloos – te storneren. Stuurt u ons in beide gevallen een e-mail waarin u aangeeft naar welk voetbalkamp u om wilt boeken of met uw bankgegevens zodat we uw deelnemersbijdrage terug kunnen storten. Wanneer u uw kind binnen twee weken voor het begin van het voetbalkamp afmeldt, kunnen wij in verband met de planning en de door ons gemaakte kosten helaas nog slechts maximaal 70% van de deelnemersbijdrage teruggeven. Wij hopen op uw begrip.

Jazeker! Mocht uw vereniging interesse hebben in een voetbalkamp met Voetbalschool Grensland, dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen via: contact@voetbalschool-grensland.nl

In principe zijn de voetbalkampen voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar. In een enkel geval kunnen ook 5-jarige kinderen al deelnemen. Bij een aantal kampen bieden we bovendien een Teens-camp voor kinderen tot 15 jaar aan. De kinderen trainen in principe altijd met leeftijdgenoten.