Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar

Catering

Eberhardt Catering bij onze voetbalkampen

 

Het familiebedrijf Eberhardt Catering biedt de hoogste kwaliteit voor onze kampdeelnemers. Al meer dan 20 jaar levert onze cateringpartner maaltijden aan dagopvang en basisscholen en heeft een biocertificaat en een certificaat van het Duitse Voedingscentrum. Eberhardt Catering zorgt voor kindvriendelijke maaltijden met verse ingrediënten, die vooral ook erg lekker zijn!

 

Elke dag een andere warme maaltijd en dagelijks vers fruit vormen de basis voor gezonde voeding tijdens onze voetbalkampen. Voorbeeldgerechten zijn: pasta met rundvleesbolognese en salade, kipschnitzel met groente en aardappelpuree en als traditie op de laatste dag van het voetbalkamp: hamburgers om zelf te beleggen. Dat mag ook best een keer…

 

Voor speciale wensen m.b.t. het eten en voor kinderen die bepaalde allergieën zoals een voedselallergie hebben, biedt onze cateringpartner maatwerk. Wanneer u voor uw kind bijvoorbeeld vegetarische, veganistische, lactose- of glutenvrije maaltijden wenst, dan geef dit alstublieft bij de aanmelding direct aan. Alle gerechten tijdens onze kampen zijn bovendien volledig vrij van varkensvlees.