Voor kinderen van 6 t/m 13 jaar

Historie

Voetbalschool Grensland is in 2012 in het Duitse grensgebied bij Limburg opgericht. Het idee: trainers van locale profclubs naar de velden van de plaatselijke amateurverenigingen te brengen om daar de kinderen tijdens de schoolvakanties een bijzondere voetbalervaring te bieden. Geen activiteitenprogramma met springkussens e.d., maar concentratie op het voetballen. Professionele training waarbij een ding altijd voorop staat: plezier in het voetballen.

In het Duitse grensgebied organiseren we jaarlijks meer dan 400 voetbalkampen met meer dan 20.000 deelnemende kinderen. Bovendien doen wekelijks ongeveer 700 getalenteerde kinderen op twintig locaties mee aan de talententrainingen. Ieder jaar stromen een aantal van deze kinderen door naar de jeugdopleiding van Borussia Mönchengladbach, Fortuna Düsseldorf, MSV Duisburg of VVV-Venlo. Meer info: www.fussballschule-grenzland.de

In 2024 zetten we de stap over de grens en bieden we onze populaire vakantievoetbalkampen voor het eerst ook in het Nederlandse grensgebied aan. We brengen trainers van de jeugdopleidingen van Duitse én van Nederlandse profclubs naar de velden van regionale Nederlandse voetbalverenigingen en kijken naar jullie uit.